Speel-magazine en Doe-magazine extra “De Ezel” zijn nu beschikbaar!

11 sep

Speel-magazine en Doe-magazine extra “De Ezel” zijn nu beschikbaar!

In de 2e editie van het Speel-magazine en het Doe-magazine Extra staan puzzels, spelletjes en oefeningen om de muziekkennis naar een hoger niveau te brengen.
De doelgroep is groep 3,4 en 5 van de scholen, maar ook zeker geschikt voor andere leeftijden die de muziektaal willen leren.
De oefeningen lopen uiteen van tekenen van de sleutels, maatsoorten en notenwaarden tot een eigen lied schrijven.  Tevens wordt er verdieping gegeven in het leren van akkoorden, wij noemen dit de muziektaart.

Het werkboek kan samen met het speel- en doemagazine editie ‘de Ezel’ gebruikt worden, maar ook zonder dit speel- en doemagazine is dit werkboek goed te gebruiken. Leuk dus voor in je gezin of voor diverse groepen binnen een (muziek)school. Leerkrachten kunnen het boekje ook gebruiken voor muziekles of als onderdeel van de weektaak.

Bestel nu en beleef veel plezier.

Indien u meerdere exemplaren wenst af te nemen en/of een gastles voor de groepen of ondersteuning voor de leerkrachten die met het werkboek willen werken, neem dan contact met mij op.